Farligt gott bananbröd

Måndag den 5 april

Hade tänkt springa i vårsolen idag men väder gudarna hade andra tankar...snö igen vad är det här ??

Det blev lite spontan bakning istället, lyckades med ett super gott Bananbröd som blev perfekt laddning inför bodypump och Rotex maskinen. Shit vad det är tråkigt att köra kondition på maskinerna på gymet..

Emmas Bananbröd
1 limpa

2 mogna bananer
2 dl havre & quino gryn från Frebaco
4 dl vetemjöl
1 dl solroskärnor
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
250 g Kesella
1/2 dl honung

1.Sätt ugnen på 200°.
2.Skala och mosa bananerna. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i kvarg, honung och banan.
3.Klicka ner smeten i en smord, avlång bakform, ca 1 1/2 liter. 
4. Grädda i ugnen ca 1 tim. Stjälp upp brödet och låt svalna på galler.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0