Lövbiff med äggula och riven pepparrot
Söndag den 5 sept
Köpte ett storpack med lövbiff när vi handlade igår så ikväll fick det bli en riktig klassiker - lövbiff med riven pepparrot, mumsigt
Lövbiff med äggula och riven pepparrot
2 personer
360 g lövbiff
2 st ägg
1 bit färsk pepparrot
2 msk hackad färsk persilja
salt
peppar
körsbärstomater
rödlök
kapris
1. Hacka rödlöken fint, dela tomaterna blanda till en sallad och toppa med några kapris
2. Stek lövbiffen hastigt på hög värme, salta och peppra.
3. Lägg lövbiffen på en tallrik. Riv pepparroten och lägg den ovanpå köttet. Gör en fördjupning i pepparroten och lägg äggulan däri, strö över hackad persilja
Servera med klyftpotatis eller ett gott bröd
Köpte ett storpack med lövbiff när vi handlade igår så ikväll fick det bli en riktig klassiker - lövbiff med riven pepparrot, mumsigt
Lövbiff med äggula och riven pepparrot
2 personer
360 g lövbiff
2 st ägg
1 bit färsk pepparrot
2 msk hackad färsk persilja
salt
peppar
körsbärstomater
rödlök
kapris
1. Hacka rödlöken fint, dela tomaterna blanda till en sallad och toppa med några kapris
2. Stek lövbiffen hastigt på hög värme, salta och peppra.
3. Lägg lövbiffen på en tallrik. Riv pepparroten och lägg den ovanpå köttet. Gör en fördjupning i pepparroten och lägg äggulan däri, strö över hackad persilja
Servera med klyftpotatis eller ett gott bröd
Kommentarer
Trackback