Lövbiff med äggula och riven pepparrot

Söndag den 5 sept

 

Köpte ett storpack med lövbiff när vi handlade igår så ikväll fick det bli en riktig klassiker - lövbiff med riven pepparrot, mumsigt

Lövbiff med äggula och riven pepparrot
2 personer

360 g lövbiff
2 st ägg
1 bit färsk pepparrot
2 msk hackad färsk persilja
salt
peppar

körsbärstomater
rödlök
kapris

1. Hacka rödlöken fint, dela tomaterna blanda till en sallad och toppa med några kapris 
2. Stek lövbiffen hastigt på hög värme, salta och peppra.
3. Lägg lövbiffen på en tallrik. Riv pepparroten och lägg den ovanpå köttet. Gör en fördjupning i pepparroten och lägg äggulan däri, strö över hackad persilja

Servera med klyftpotatis eller ett gott bröd

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0