Tabbouli
Torsdag den 21 april
Årets första grillning smakar alltid lika bra och jag längtar redan till nästa tillfälle.
Vi gjorde ett ryck i trädgården tillsammans med Håkans bror och hans sambo och avslutade sedan kvällen med en trevlig middag.
Jag bjöd på gratinerad sparris och chevre toast till förrätt och till middagen blev det grillad kyckling, entrcote, grishals och haloumi samt en tabbouli och myntasås.
Tabbouli
4-6 pers
300 g bladpersilja
5 st röda tomater
2 citroner
1 gul lök
salt, svartpeppar
färsk eller torkad mynta
1 dl burgul
lite oliv olja
1. Tvätta och finhacka persiljan. Hacka tomaterna och löken till små tärningar , pressa citron saften från citronerna.Blanda alla ingridienserna tillsammans. Och det är klart!
Årets första grillning smakar alltid lika bra och jag längtar redan till nästa tillfälle.
Vi gjorde ett ryck i trädgården tillsammans med Håkans bror och hans sambo och avslutade sedan kvällen med en trevlig middag.
Jag bjöd på gratinerad sparris och chevre toast till förrätt och till middagen blev det grillad kyckling, entrcote, grishals och haloumi samt en tabbouli och myntasås.
Tabbouli
4-6 pers
300 g bladpersilja
5 st röda tomater
2 citroner
1 gul lök
salt, svartpeppar
färsk eller torkad mynta
1 dl burgul
lite oliv olja
1. Tvätta och finhacka persiljan. Hacka tomaterna och löken till små tärningar , pressa citron saften från citronerna.Blanda alla ingridienserna tillsammans. Och det är klart!
Kommentarer
Trackback