Renskavsgryta med blomkålsmos
Söndag den 16 jan
Det blev en snabb och lättlagad söndagsmiddag av det som fanns i kyl och frys - renskavsgryta med blomkålsmos.
Renskavsgryta:
Hacka och bryn en lök lätt tillsätt sedan renskaven och låt den stekas klart tillsammans med löken.
Tillsätt hackad persilja, 1 msk dijonsenap, 4 msk creme fraiche, soja, salt och peppar
Blomkålsmos:
Dela blomkålen i bitar och koka den i lätt saltat vatten tills den är mjuk.
Mixa blomkålen med en mixer till mos och tilsätt smör och lite creme fraiche samt riven muskot
Servera gryta och mos med saltgurkaa, lingonsylt och en sallad
Har ni inte testat blomkålsmos så gör det super gott och har du brådis går detta fortare än potatismos och bäst av allt du slipper skala potatis :)
Det blev en snabb och lättlagad söndagsmiddag av det som fanns i kyl och frys - renskavsgryta med blomkålsmos.
Renskavsgryta:
Hacka och bryn en lök lätt tillsätt sedan renskaven och låt den stekas klart tillsammans med löken.
Tillsätt hackad persilja, 1 msk dijonsenap, 4 msk creme fraiche, soja, salt och peppar
Blomkålsmos:
Dela blomkålen i bitar och koka den i lätt saltat vatten tills den är mjuk.
Mixa blomkålen med en mixer till mos och tilsätt smör och lite creme fraiche samt riven muskot
Servera gryta och mos med saltgurkaa, lingonsylt och en sallad
Har ni inte testat blomkålsmos så gör det super gott och har du brådis går detta fortare än potatismos och bäst av allt du slipper skala potatis :)
Kommentarer
Trackback