Renskavsgryta med blomkålsmos

Söndag den 16 jan



Det blev en snabb och lättlagad söndagsmiddag av det som fanns i kyl och frys - renskavsgryta med blomkålsmos.

Renskavsgryta:
Hacka och bryn en lök lätt tillsätt sedan renskaven och låt den stekas klart tillsammans med löken.
Tillsätt hackad persilja, 1 msk dijonsenap, 4 msk creme fraiche, soja, salt och peppar

Blomkålsmos:
Dela blomkålen i bitar och koka den i lätt saltat vatten tills den är mjuk.
Mixa blomkålen med en mixer till mos och tilsätt smör och lite creme fraiche samt riven muskot

Servera gryta och mos med saltgurkaa, lingonsylt och en sallad

Har ni inte testat blomkålsmos så gör det super gott och har du brådis går detta fortare än potatismos och bäst av allt du slipper skala potatis :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0