Pasta och choco kebab
Tisdag den 12 juli
Efter 1 h bilfärd kom vi fram till staden San vito lo capo vid 19.00 tiden, lämnade våra väskor på hotellet och gick direkt ner på stan.
Här är det betdligt mer turister och försäljare så vi lämnade huvudgatorna och hittade en bra restaurang där vi bla åt en riktigt god pasta med musslor, det godaste jag ätit under veckan.
Det blev även ett stopp för en gelato vi måste ju ha vår dagliga dos av glass hittade då även ett ställe som serverade "choco kebab" ! Samma teknik som vid köttkebab men med glass istället det var någon som var väldigt sugen på att testa men han var alldeles för mätt.
Efter 1 h bilfärd kom vi fram till staden San vito lo capo vid 19.00 tiden, lämnade våra väskor på hotellet och gick direkt ner på stan.
Här är det betdligt mer turister och försäljare så vi lämnade huvudgatorna och hittade en bra restaurang där vi bla åt en riktigt god pasta med musslor, det godaste jag ätit under veckan.
Det blev även ett stopp för en gelato vi måste ju ha vår dagliga dos av glass hittade då även ett ställe som serverade "choco kebab" ! Samma teknik som vid köttkebab men med glass istället det var någon som var väldigt sugen på att testa men han var alldeles för mätt.
Kommentarer
Trackback