Kyckling, rödbetor och halloumi

Söndag den 19 juni



Tanken var att grilla ikväll men regnet satte stopp för dom planerna så det blev till att köra kycklingen i ugnen istället.
Använde kycklingen och sockerärtorna som vi fick med matkassen men valde att inte använda deras recept utan körde min egen variant.

Gjorde följande marinad till kycklingen som den fick ligga i några timmar: hackad vitlök och ingefära, torkad chili, honung, rödvins vinäger, soja och olja.

Till kycklingen blev det kokta rödbetor, halloumi med sesamfrön en sås på turkisk yoghurt och mango chutney och en sallad med ätror,avokado mm

Hade säkert smakat lite bättre på grillen men jag var väldigt nöjd med min middag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0