Skaldjursfrossa
Söndag den 28 aug
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1428026/images/2011/taket4_163700457.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1428026/images/2011/taket1_163700182.jpg)
Igår kväll hade vi en riktigt lyxig skaldjursfrossa tillsammans med vänner som vi dukade upp på vår takterass.
Skumpa, snaps, goda ostar, hembakat bröd, västerbottenpaj och olika sorters aioli fick göra skaldjuren sällsakap och vi bestämde att detta måste bli en tradition för jösses vad gott och trevligt det var!
Till efterrätt gjorde jag en variant av "glassofur" som blev lyckad, lägger upp receptet på bloggen under veckan.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1428026/images/2011/taket2_163700318.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1428026/images/2011/img_1858_163701284.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1428026/images/2011/taket6_163700691.jpg)
När klockan var stax efter midnatt var det 21,5 grader ute dvs en tropisknatt - jag säger det igen "sommaren är inte slut"
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1428026/images/2011/taket4_163700457.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1428026/images/2011/taket1_163700182.jpg)
Igår kväll hade vi en riktigt lyxig skaldjursfrossa tillsammans med vänner som vi dukade upp på vår takterass.
Skumpa, snaps, goda ostar, hembakat bröd, västerbottenpaj och olika sorters aioli fick göra skaldjuren sällsakap och vi bestämde att detta måste bli en tradition för jösses vad gott och trevligt det var!
Till efterrätt gjorde jag en variant av "glassofur" som blev lyckad, lägger upp receptet på bloggen under veckan.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1428026/images/2011/taket2_163700318.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1428026/images/2011/img_1858_163701284.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1428026/images/2011/taket6_163700691.jpg)
När klockan var stax efter midnatt var det 21,5 grader ute dvs en tropisknatt - jag säger det igen "sommaren är inte slut"
Kommentarer
Trackback