Spinning

Söndag den 14 Feb

Familjen Cedell har tränat i omgångar idag då vissa är piggare på morgonen och andra har en lite segare start,
Jag körde ett Spinning pass på Stadshagen som precis som det igår var kanon men med ett helt annat upplägg och jobbugt på ett helt annat sätt. Det fina med spinningen är att det finns så många sätt att köra ett pass på samt att alla kan vara med då mycket är upp till dig själv.

Att träna spinning är lika effektivt som att jogga eller löpträna, men är mycket skonsammare mot lederna, vilket gör att man kan träna ofta. Spinning är dessutom ett bra komplement till annan träning eftersom man tränar kondition och syreupptagningsförmåga. Spinningens effektivitet grundar sig på användning av lår- och de stora stjärtmusklerna dvs. kroppens största muskelgrupper. Det här betyder också att hjärtat och blodcirkulationen får arbeta mycket, vilket resulterar i att konditionen förbättras snabbt och att kaloriförbrukningen blir mycket hög.

Nu ska vi åka och stor handla inför veckan och sedan ett besök till Uppsala för en middag hemma hos Maria och Jens vilket känns som en riktigt bra avslutning på helgen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0