Starbucks


Tisdag den 30 nov

Jäklar vad det är kallt och ruggigt i London, ångrar så att jag inte tog min varma nya vinterjacka.
Har bäddat ner mig under täcket nu för att gå igenom dagens mail skörd för att försöka tina upp efter att ha varit ute i ovädret.

En värmande kompis idag har varit min favorit Starbucks :)
Köpte min första takeaway Starbucks latte imorse på väg till kontoret och sedan har jag sprungit ut under dagen för att hämta luft och kaffe.
Visst vore det härligt att få dem till Stockholm men skulle förmodligen inte vara samma sak då.




Måndag i London

Måndag den 29 nov

Började min dag med en tidig morgonpromenad i ett mörkt och kallt men väldigt livligt London. Trodde att jag skulle vara ensam ute på morgonen men möttes av gator fyllda av folk som var på väg till jobbet eller ute och joggade.


Big Ben i mörkret


Hade inga höga förväntnigar på frukosten, såg en klassisk engelsk frukost framför mig men möttes av en bra blandad frukost buffe med klassisk engelskt utbud men även färsk frukt, yoghurt och gröt mm. Då engelsmännen inte äter ngn riktig lunch var det skönt att få en ordentlig frukost. Dagens bästa mål tycker jag!

    




Den här frukosten lämnar jag åt engelsmännen :)



Dagen har varit mycket bra men intensiv, massor av intresant information om nya system och teknik.
Snabb fix på hotellet efter konferensen för att sedan äta middag med kollegor och Google på en libanesisk restaurang. Mycket gott och trrevligt.





Nu lite jobb innan jag ska släcka lampan :)



Morgonkaffe

Söndag den 28 nov




Första advent och snön faller vit utanför fönstret, myser inne med mitt morgonkaffe.

Packar samtidigt det sista inför min vecka i London och laddar med frukost inför ett träningspass som först skulle bli löpning ute men nu blir ett pass inne.
Ett pass effektiv träning som får mig att sluta tänka på flygresan :(

Ser fram emot kvällen då jag ska träffa lilla Greta och hennes föräldrar i deras hem i London. Imorgon bitti startar en 4 dagars konferens på vårt kontor i London som jag har höga förväntningar på. Ser ut som om vi har en ledig kväll och då hoppas jag hinna se mig lite om i staden och shoppa lite på Abercombie kanske :)





Rökta räkor

Lördag den 27 nov

Vi fortsätter att leva kvar i skärgården genom att äta rökta räkor ifrån rökeriet i Nynäshamn.




Hur lyxigt är det inte att få äta sig mätt på räkor, bröd och en god sallad. Viss kan man köpa rökta räkor på ICA men det är ngt speviellt med de man köper direkt ifrån rökeriet.
Kvällens räkor slog faktisk rökeriet i Skillinge där vi handlar på sommaren.




Broddar på

Lördag den 27 nov




Dagens träning blev en galet skön löprunda på 11 km på Kungsholmens vinterkläddda gator.
Broddarna på skorna och snön på gatorna dämpar faretn något men förstörde inte min runda jag njöt av varje steg frisk luft och en ledig dag :)

Visst är det kallt ute men med rätt kläder kan tom "frökenfrys" vara ute i kylan. Hade Nikes vintertajts som är ngt fodrade och vindtäta, Peak underställströja och flece väst som andas och en Nike löparjacka. Nikes vindtäta vantar och mössa.



Morgon i skärgården

Lördag den 27 nov

Vaknade med en underbar skärgårdsvy utanför fönstret och jag lyckades ligga kvar i sängen till 08:30 !!!




Såg fram emot "hotell frukosten" som inte gjorde mig besviken, färsk frukt flera olika yoghurtar, nötter, frön och torkad frukt samt fräscha pålägg och goda bröd.





Jag älskar hotell frukost och man brukar aldrig bli besviken i Sverige, spännande att se hur nästa veckas vistelse i London blir på frukost fronten.


Fredagsnys

Lördag den 27 nov

Efter jobbet igår åkte vi mot Nynäshamns havsbad för ett avkopplande dygn med SPA och god mat i skärgårdsmiljö.

Vi började kvällen med att bada i en riktigt varm badtunna vissa av oss tog även ett dopp i havet. Sen blev det inpackning, skrubb och insmörjning med härliga "Kerstin floarin" produkter.

 

Rena och lite lagom sega efter badet väntade en tre rätters middag som såg fantastisk god ut på menyn men som tyvärr inte var lika bra när den kom på tallriken. Men god dryck och världens bästa sällskap gjorde kvällen perfekt.

   

Jag valde hälleflundra med asiatiska smaker till förrätt och halstrad rödingfilé med syltade kantareller och pepparot som varmrätt och avsluade med äpplen på tre vis.


Mildas pepparkaksfabrik

Fredag den 26 nov




Nu står Mildas jättelika pepparkaksfabrik på Stockholms Central, nästan ett ton deg har gått åt till väggar och tak. Pepparkaksfabriken har öppet från idag fredag-söndag 10-18 så passa på att besöka Milda och pyssla lite.  

Godmorgon vinterland

Fredag den 26 nov

Det var mysigt och vackert imorse när snön ligger vit vid Karlberg slott.




Kändes helt ok att sätta sig på bussen istället för att ta cykeln i kylan. förstår inte folk som vågar cykla i snö och halka.  Det är bara att inse att vintern är här.


Glöggfrukost

Torsdag den 25 nov

Imorse hade vi sk"storfrukost" på jobbet vilket innebär att vi äter frukost tillsammans samtidigt som en presentation hålls. Imorse var det min tur att tala och inspirera mina kollegor.

Vår klippa Jennifer hade fixat en härlig frukost med färsk frukt, mackor och GLÖGG!!! Nu är jlen snart här första advent till helgen så med andra ord dax att korka upp glöggen.




Omväxling ger resultat

Onsdag den 23 nov

Avslutade en bra dag på jobbet med en blå + gul cykelklass på Hötorget istället för att köra på Fridhemsplan som jag brukar på tisdag kvällar, kände att jag behövde lite omväxling för att peppas. Kroppen är smart och lär sig uppläggen så att byta pass och upplägg ofta är bra.

Kom hem till dukat middagsbord efter tuff träning där det bjöds på lövbiff med pepparot,senap, kapris och en stor sallad.
Nu lite jobb med kaffe och ostkaka som jag fått dille på.




Jag kommer att bli snäll

Onsdag den 23 nov




Med tanke på hur många pepparkakor jag äter så kommer jag förmodligen bli världens snällaste :)

Tänk vad goda årets första pepparkakor är, blir nog tyvärr inget eget pepparkaksbak iår men "köpe pepparkakorna" är helt ok.

Favorit pepparkakan är vår Vattholma granne Evas tjocka pepparkakor och mammas tunna tunna, väcker julkänslor och minnen.

Jag vill åka skidor

Onsdag den 23 nov

Mörkt, kallt och grått ute nu vill jag ha snö, massor av snö så att vi får lite ljus och bra förutsättningar för skidåkning.

Längtar så efter att få åka skidor i massor av härlig nysnö det blev ju inte bättre av att de kom två stycken skidtidningar att drömma sig bort i. Vem vet kanske står man på en alp topp i påsk.





Tack för att ni inte röker

Måndag den 22 nov



Igår kväll kom H hem ifrån en weekend med grabbarna i Budapest (julklapp ifrån deras fruar)när han öppnade resväskan luktade det gammal ingrodd rök om precis allting. Det var bara att slänga allt i tvättmaskinen för att bli av med stanken. Rökförbudet har ännu inte nått Budapest så efter en fika, lunch eller middag ute luktar du mumma!!!

Man har glömt bort hur det var bara för några år sedan i Sverige när man fick röka på restauranger och man stank rök efter en kväll ute. Vi ska verkligen vara glada och komma ihåg att uppskatta att vi har ett rök förbud.



Helgens träningsplagg

Söndag den 21 nov



Stadium sålde Nike den här tränings t-shirten för 99 kr i helgen så det var inte så svårt att slå till :)
Hade velat ha den i lila men det fanns tyvärr bara i vitt och rosa och mellan dessa färger var valet inte så svårt för mig.

Nu blir det ingen mer shopping av träningskläder förns i USA där jag tänker gå bananas på Nike kläder !!!

Lyxig eftermiddag

Söndag den 21 nov

Vilken härlig eftermiddag jag haft idag!!!
60 min massage hos "Select travel spa" på Norrlandsgatan 18 var helt fantastiskt skönt, känner mig som en ny människa efter hård knådning. Deras hemsida http://www.selectcollection.se/spa.php
Sist jag fick massage var på "Selma city spa" om jag ska jämföra dessa två ställen så vimmer Selma helt klart.

Ska kolla upp hur massagen som SATS erbjuder är för jag känner att jag måste unna min kropp mer kontinuerlig massage men inte till vilken kostnad som hellst. Någon som har tips på en bra massör??


  

Nu lite jobb i soffan innan min man som varit borta sen i torsdags snart kommer hem, längtar massor efter honom.

Godmorgon

Söndag den 21 nov

Vilket trist väder vi vaknade till imorse, kändes bra att få tända lite ljus och äta en varm frukost inne.




Laddar med en gröt toppad med bär, ägg och mitt nybakade bananbröd med kalkon pålägg. Ett glas juice och en stor kopp kaffe latte.
Gröten gör jag på bovetekross, proteinpulver, linfrön och torkade aprikoser häller sedan på havremjölk och massor av kanel.

Nu väntar ett styrekträningspass där musklerna ska få sig en omgång för i em väntar en 60 min helkropps massage!!

Bananbröd

Lördag den 20 nov

Hade några bananer som inte var så roliga att äta men perfekta att baka på så jag passade på att baka ett banan bröd. Att äta detta brödet varmt med lite smör på är sååååå gott

1 bröd
2 mogna bananer
2 dl havregryn
4 dl vetemjöl
1 dl solrosfrön
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
2 ½ dl kesella
½ dl honung

Sätt ugnen på 200° (175 varmluft). Skala och mosa bananerna. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i kvarg, honung och banan. Klicka ner smeten i en smord, avlång bakform, ca 1 ½ liter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 tim. Stjälp upp brödet och låt svalna på galler.



Inget knådande utan bara att blanda ihop

Bra avslutning på fredagen

Lördag den 20 nov

Kom hem till en städad lägenhet igår kväll, underbar känsla att efter en tuff vecka bara få sätta sig i soffan och njuta av fredagen.



Körde ett kort men riktigt mördar benpass efter jobbet, var ensam tjej nere i källaren på Fridhemsplan och det blev superset benböj och utfall i maskin följt av två övningar med friavikter och boll för att sedan avsluta med två övningar i maskinerna. Wiiiii det var inga lätta ben som traskade hem till soffan med indisk hämtmat.


Full fart

Fredag den 19 nov

Hade ingen bra start på dagen idag - då den började med stress fick äta min frukost i farten på väg till jobbet då jag var sen till mitt möte. Som tur är får jag besked att min kollega också är sen vilket ger mig 15 min att öppna min mail och äta färdigt min frukost vid datorn.

Sen satte min mötes dag igång och jag har fått så otroligt mycket gjort idag, nöjd med min dag men längtar nu ut efter en heldag inne på kontoret. Ser fram emot en lugn helg.


Dax att fredags städa ett stökigt skrivbord !!!!

Dagens lunch

Torsdag den 19 nov

Dagens lunch blev en egen gjord sallad med bla masor av räkor ifrån "Famn" vårt cafe på jobbet.
Hade internt lunch möte så det blev til att äta i mötet men gott var det.


Gröt frukost

Onsdag den 17 nov

Startade min dag med träning och laddar nu med en tallrik gröt på jobbet innan en dag full av möten väntar.
Har en mysig kväll med tjejerna att se fram emot ikväll


Efterlängtad middag

Tisdag den 16 nov

Till middag blev det köttfärsås med spagetti och riven parmesanost sååååååå gott denna gråa dag.

Hade bla rivna morötter, lök och hela körsbärstomater i såsen för att göra det lite matigare. Undra hur många olika recept det finns på denna rätt?



Energikickar

Måndag den 15 nov

Det var väldigt länge sedan jag var så trött som jag varit idag, höll nästan på att somna under ett möte på em.
Fick smita ut för att dricka lite saft för att komma in matchen igen :)

Såg fram emot kvällens spinning pass på Hötorget för att få lite ny energi och det fick jag i massor.
Först av Reztart som samplade och demade sina produkter och sen av instruktör Terese som körde järnet och gav massor av energi. Skön känsla när någon kan peppa och ha bra musik så att man helt glömmer bort hur trött och seg man var. En mycket bra avslutning och laddad med ny energi efter en jobbig dag, tjohoo vad skönt.

Håkan tränade boxning så vi tog sällskap hem och har precis ätit en god omelett med massor av gott i. Nu blir det fotbollsgalan och en stor kopp te i soffan.




Har aldrig testat Reztarts produkter tidigare men efter att ha läst på lite så kommer jag nog att göra det då de inte innehåller några artificella ingredienser

Reztart är även en naturlig sportprodukt för dig som vill få ut mer av träningen utan att få i dig artificiella ingredienser och för mycket snabba kolhydrater.
Reztart innehåller endast naturliga ingredienser och har ett lågt GI, det hjälper dig att balansera blodsockret och ger långvarig energi och fokus. Reztart finns som färdig dryck, bars och pulver att mixa själv.


Söt avslutning

Söndag den 14 nov



Gårdagens desset var en mascarponekräm med amarettikakor och hallon och blåbär.
Ett recept som jag fick när vi lagade mat med Paolo Roberto, gjorde desseten redan på fredagen och ställde den sedan i kylen i små glas och toppade dem innan servering med färska hallon och blåbär.

En liten miss var dock att kakorna mjuknade så nästa gång om jag inte ska göra 25 st så kommer jag att gör deserten samma dag.  Valde igår att även toppa med lite krossade kakor för att få lite krispighet.
I receptet står det att det ska vara 1 dl socker men jag hade betydligt mindre så smaka av när du gör smeten.


Mascarponekräm med amarettikakor och färska bär
4 pers

8 st amarettikakor eller andra nöt- eller mandelkakor, grovkrossade 
3 msk amarettilikör eller annan likör

Kräm
250 g mascarpone
3 st ägg
1 dl strösocker

Servering
färska bär tex hallon och blåbär

1. Kakor: Lägg de små kakbitarna på ett fat. Skeda en liten skvätt likör över kakorna. Alla bitarna ska få smak av likör men fortfarande vara krispiga.
2. Mascarponekräm: Dela äggen i gulor och vitor. Rör äggulorna pösiga tillsammans med sockret i en skål. Tillsätt mascarpone lite i taget och rör om till en slät smet. Vispa äggvitorna till ett fast skum och vänd ner det i mascarponeblandningen.
3. Servering: Fyll ett lager kräm i portionsglas. Lägg försiktigt ner kakorna och fyll på med ytterligare ett lager mascarponekräm. Ställ in i kylen, 30 minuter. Toppa med färska bär.


Chili con carne

Söndag den 14 dec

Tack underbara vänner och familj för alla uppvaktning igår jag hade en mycket bra dag !!!

Älskar att fylla år och få ställa till med fest för mina vänner så igår var det öppethus kalas. Tänk om man fick laga mat och fixa varje dag vilken dröm!
Inte helt lätt att bjuda mycket folk på mat i en lägenhet men då jag inte hade sittande middag gick det bra. Huvudsaken att alla fick umgås och ha en trevlig lördagskväll. Hoppas att mina gäster var nöjda.


Lite födelsedags bubbel som välkomst drink


Bjöd dem på en chili som fått puttra många timmar för att bli riktigt mör och god. Ännu en rätt som går att förbereda innan så att man slipper stressa med maten samma dag.
Bäst blir den om du gör den i en järngryta och är noga med att fräsa grönsakerna ordentligt.



Chili con carne
8 port
Det hela köttet får koka tills det näst intill ramlar sönder. Grytan blir oslagbart mustig och bara godare om den får stå ett dygn eller två

2 kg högrev
2 gula lökar
5 vitlöksklyftor
2-3 färska jalapeno
2 tsk salt
3 msk olivolja
2 msk ancho-chilipulver
2 msk chilipulver
1 msk spiskummin
3 msk mörk fond tex ox
3 burkar hela körsbärstomater (Mutti, á 400 g)
3 msk färskpressad limejuice
6 dl vatten
2 torkade chilifrukter
2 pkt bacon (á 140 g)
2 msk maizena + vatten att röra ut i
3 burkar/tetror stora vita bönor (á 400 g)
1/2 tsk strösocker
1/2 tsk salt
1-2 krm nymalen svartpeppar
1 kruka färska örter  tex oregano, timjan eller persilja


1. Putsa köttet och skär det i 3 cm tjocka tärningar.
2. Skala och finhacka lök och vitlök. Kärna ur och finhacka jalapenon.
3. Salta och bryn köttet i omgångar i olja i en stekpanna så att de får fin färg runt om. Lägg det i en stor kastrull eller gryta allt eftersom.
4. Fräs löken i olja i ett par minuter. Tillsätt vitlök och jalapeno och fräs ytterligare ett par minuter. Tillsätt alla torkade kryddor och låt aromerna blomma ut.
5. Lägg över lök och kryddblandningen i köttgrytan, blanda runt. Stek ur pannan med lite vatten för att få med alla smaker. Tillsätt fond, tomater, limejuice, vatten och de torkade chilifrukterna. Låt sjuda under lock ca 2-2 1/2 timme, tills köttet är riktigt mört.
6. Strimla baconet, stek det knaprigt och låt det rinna av på hushållspapper. Tillsätt mot slutet av koktiden.
7. Rör ut maizenan i lite vatten, tillsätti grytan och låt den tjockna, 1-2 min.
8. Häll av bönorna, spola dem snabbt i kallt vatten och tillsätt i grytan så att de blir varma. Smaka av med socker, salt och peppar. Toppa grytan med färska örter och severa med ev tillbehör i små skålar.


Gott till grytan
Riven cheddarost
Gräddfil
Hackade tomater
Tärnad saltgurka¨
Majschips eller annat gott bröd

Hett tips!!!
Rör i grytan då och då och låt den sedan fortsätta att puttra på spisen 2-5 timmar, gå på känslan!
När köttet är riktigt mört är grytan klar. Bonusbra: Grytan är ännu godare dagen efter.


Tillbehör till chilin samt nybakade baguetter med ost

Min dag innehåller cykel såklart!!!

Lördag den 13 nov



På min dag gör man bara roliga saker så självfallet blev det en spinning klass mellan bakning och grytorna :)
Staffan hade nytt upplägg idag vilket både var roligt och jobbigt, 5 min uppvärmning sen två block.
Första blocket 24 min (mellan 75-85% puls) och sista 18 min (mellan 70-95% puls)

Nu är jag redo för sista fixet och ett förhoppningsvis ett roligt party!!!!

Idag är den ingen vanlig dag

Lördag den 13 nov

Jag blir aldrig för gammal för att älska att ställa till med fest och fylla år !

Var uppe med tuppen imorse för att baka ut mitt bröd som jäst i kylen över natten. Lyckades tyvärr bränna motorn i min kitchen aid igår när jag skulle göra degen, suck. (hoppas att jag har en garanti)
Bakade på mjöl ifrån Brunkenbergs bageriet för att få extra protein i brödet vilket ger mer "fluff" och skårpa.


 

Firades av min underbara man med sång och paket till frukost. Fick en varm och skitsnygg vinterjacka i mitt paket. Tack, du är bäst :)

Nu väntar ännu mer fixande inför kvällens fest. Jag älskar att få ställa till med kalas och fixa och laga mat så jag ser fram emot dagen.

KRAM :)

Facebook morgon

Torsdag den 11 nov

Imorse hade vi ett "Facebook" seminarium för vår kunder och samarbetspartners.
De bjöds på frukost och en dragning av Facebook samt att våra kunder Nike och Dove berättade om sina erfarenheter av Facebook marknadsföring.


God frukost med massor av färsk frukt


Jag och Martin ifrån Facebook


Glada bagels nyheter

Onsdag den 10 nov




Imorse på väg till jobbet såg jag att "beagel street cafe" öppnar på Kungsgatan, älskar bagels och har länge saknat en riktig bagel bar. Har tom drömt om att själv öppna en av sakerna som jag ser fram emot med vår USA resa i jul är riktiga amerikanska bagels.

Nu blir det snart bagel on the go på väg till jobbet

Hurry curry

Tisdag den 9 nov

Usch och fy vilket tråkigt väder vi fick idag.

Hade en trevlig lunch med min tidigare kollega Malin på "Hurry curry"idag. Satt inne i värmen och åt god indiskt mat, vi brukar mest ses på pumpen men idag beslöt vi oss för att umgås och prata :)

Min cykeltur tillbaka till jobbet efter min lunch var mindre trevlig, snön/regnet kom ifrån alla håll och kanter och jag var helt plaskblöt när jag kom fram.






Svårslagen start på veckan

Måndag den 8 nov

Bästa starten på en mörk november vecka fick jag idag alla kategorier.

Startade med ett spinning pass på Hötorget Terese som tidigare höll passet vikarierade så det var grymt bra. Saknar att starta veckan med spinning vilket jag alltid gjorde tidigare men då de bytt instruktör har jag valt att köra på kvällen istället.

Efter passet cyklade jag vidare till Sign Hotell där en SPA morgon väntade tillsammans med mina diggi tjejer och underbara S som bjudit oss,
En lyxig fräsch frukost med mackor, yoghurt med jordgubbar,blåbär och chokladmusli, fruktsallad och juice serverades i en av sviterna högst upp på hotellet.




Frukost på rummet !!



Härlig utsikt över ett kallt Stockholm



Vi fick sedan en 25 min behandling, jag valde en välbehövlig klassisk massage för ryggen. Ger topp betyg till Annika som masserade mig. Skulle gärna gå tillbaka till Selma City Spa på hotell Sign om det inte var så dyrt.


En vanlig måndag på jobbet :) Svårslagen start eller hur ?


3 timmar på cykeln

Lördag den 6 nov

Behöver jag säga att jag är trött men väldigt nöjd med dagens prestation. Carina och Caroline bjöd på ett bra upplägg tyvärr var Staffan sjuk men bidrog med sim musik. Vi körde på i 30 min och bytte sedan instruktör tiden rusade iväg och vi höll ett skönt tempo. Hade en kort paus på 2,5 min dä vi fick bananer, energibars och energi dryck.


Dubbla vattenflaskor, energibars och banan var min färdkost

Har inte kört på så länge sen jag sprang Stockholm Marathon inte samma prestation och uttömning av kroppen som då men helt klart en riktig genomkörare :)

Har precis vaknat efter en liten powernap i soffan och ska nu åka och handla lite inför nästa helgs kalas.


Laddar

Lördag den 6 nov

Laddar med en stadig frukost inför 3 h marathon cykling på SATS Stadshagen. Team klass där 3 st instruktörer turas om att instruera bla Staffan och Caroline som jag kör mycket för skulle aldrig göra detta om det inte var motiverande och bra instruktörer.


Laddar med gröt, ägg, macka och kaffe

Eftermiddags löpning

Fredag den 5 nov

Har suttit hemma och jobbat idag då vi jobbar halvdag, effektivt men jag saknar mina kollegor :)

Blir lätt rasttlös efter att ha suttit inne hela dagen franför datorn och inte pratat med någon så jag snörade på mig mina löparskor och stack ut på en härlig löprunda i friska luften runt Kungsholmen.
Det blev 11 km i ett skönt tempo mår nu som en prinsessa.



Nu ska jag göra mig vacker inför kvällens fest i Uppsala, tjoho !

Tjejmiddag på Raw

Torsdag den 4 nov

En mysig middag med fina vänner Caroline och Marie på Raw efter jobbet var precis vad jag behövde idag.
God mat och gott vin och trevligt sällskap mitt i veckan förgyller vardagen.
Kan varmt rekommendera Raw på Rörstrandsgatan om man vill äta god sushi.


Goda edamamebönor till förrätt


Stannade på ICA på vägen hem och köpte M&Ms och njuter nu i soffan med en stor latte och mitt favorit godis


För första gången

Onsdag den 3 nov

Kvällen blev inte som jag tänkt. mig ..skyndade iväg till ett puls spinning pass efter jobbet som jag sett fram emot. Hade bokat mig på passet för att jag gillar upplägget musiken och instruktören vilket jag inte är ensam om då passet alltid är fullbokat och väntelistan lång.

Blev så besviiken när jag klev in i salen och ser att det är vikarie, varför kan de inte uppdatera uppgifterna på nätet samt ändra på tavlan så att man vet det. Klassen var katastrof så jag och flera andra lämnade klassen, jag har aldrig tidigare gått ifrån en klass utan brukar ge det en chans men idag var det som sagt riktigt dåligt.

Istället blev det 8 km på löpbandet vilket var riktigt skönt även om jag föredrar löpning i friska luften.
Så skärpning SATS se till att uppdatera uppgifterna på hemsidan när ni ställer krav på era medlemmar att boka och boka av sina klasser online.

När jag kom hem hade jag fått ett paket ifrån Mivitotal med deras nya tillskott i Mivitotal-familjen! Mivitotal PREMIUM!Förstärkt med extra antioxidandter från frukt och bär. Tusen tack :)


Frön & nötter

Onsdag den 3 nov

Hade tänkt ta en powerwalk på morgonen men jag var alldeles för trött så jag sov vidare en stund. Var ändå på jobbet srax efter 07:30 och fick en skön start med god kaffe och en tallrik fil med massaor av frön och nötter.



Har tappat suget på musli och flingor och toppar hellre filen med tex linfrön, pumpafrön,solroskärnor,valnötter och chasewnötter. Bra och mättande fetter till filen.


Utegym

Tisdag den 2 nov



Gillar städer som erbjuder sina invånare utegym där de kan stanna till på sin promenad och styrekträna lite.
Dessa fina maskiner hittade jag på strandpromenaden i Valencia när jag var ute och powerwalkade en morgon.
Såg många äldre människor som passade på att röra på sig innan dagen började.

Samma sak var det i Peking där fanns det utegym i nästan varje park som bara användes av äldre människor.

Skulle vilja se denna möjligheten även i Stockholm, ute på Djurgården tex eller i Rålis


 

Cykel svart

Tisdag den 2 nov

Skönt att få avsluta dagen med "cykel svart" på Fridhemsplan, jäklar vad det går uppför endast två snabba låtar.
Benen riktigt skriker sista minuten - konstigt nog älskar jag denna känslan :)

De har äntligen fått ett fläktsystem i spinningsalen på Fridhemsplan så idag var det nästan ok temperatur. Luften skulle nog dock inte få ok om ngn myndighet kollade upp den. Fattar inte varför SATS inte renoverar upp Fridhemsplan som utan tvekan är stans sunkigaste SATS. Men tisdags passet är grymt och då gör detta ingenting.



RSS 2.0