Mera bananbröd

Söndag den 21 mars

Hittade ett annat recept på Bananbröd när jag surfade runt på www.arla.se blir till att testa detta nästa gång

1 bröd
2 mogna bananer
2 dl havregryn
4 dl vetemjöl
1 dl solrosfrön
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
2 ½ dl kesella
½ dl honung

Sätt ugnen på 200° (175 varmluft). Skala och mosa bananerna. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i kvarg, honung och banan. Klicka ner smeten i en smord, avlång bakform, ca 1 ½ liter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 tim. Stjälp upp brödet och låt svalna på galler.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0