Kycklinggtyta med dijonsenap

Måndag den 11 april


Riktigt längtade efter kvällens träning och jag körde samma pass som förra måndagen, gillar intervaller och Carolines tuffa upplägg är riktigt bra. Lite trist att det krockar med ett annat bra pass på Hötorget men det blir till att variera då det är helt olika upplägg.

Efter träningen lagade en kycklinggryta med råris som fick full pott av H vilket alltid är roligt att höra.
En snabb lagad gryta med mycket smak som var väldigt god efter att vi båda tränat.



Hittade ett recept på en sallad med koriander, gurka och avokado på Therese blogg "Sparkibaken" som jag blev sugen att testa och den passade riktigt bra till kycklingen. Receptet hittar ni här  http://sparkibaken.se/recept-gron-god-sallad/




Så här gjorde jag grytan

kycklinggryta med dijonsenap
4 port

300 g kyklingfileér
1 tsk avokadoolja
10 st champinjoner
0,5 st zucchini
1 gul lök
1/2 hönsbuljongtärning
2 msk dijonsenap
10 st cocktailtomater
1 1/2 dl creme fraiche
salt & peppar


1. Skär kyckling, lök, svamo och zucchini i bitar. Fräs kycklingbitarna i oljan. När den fått lite färg tillsätts alla grönsaker utom cocktailtomaterna.
2. Fräs några minuter och tillsätt sedan creme fraiche, senap, buljong och salt och peppar. Låt koka 10 minuter.
3. Då någon minut återstår av koktiden tillsätts cocktailtomaterna

Bus enkelt och väldigt gott!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0