Toastskagen

Tisdag den 7 juni




Lovade er receptet på toastskagen som jag gjorde till middagen förra veckan



Toastskagen
4 port

2 msk majonäs
3 msk gräddfil
100 g skalade räkor
2 msk dill
cayennepeppar
100 g löjrom
skivad citron

1. Blanda majonnäs, gräddfil, grovt hackade räkor, dill.
2. Kantskär brödet och rosta dem i  brödrosten alt stek dem i smör i en stekpanna.
3. Fördela räkmajonnäsen på brödet. Toppa med några räkor,rom och garnera med dill och citron.

Jag gjorde räkmajonässen kvällen innan för att spara tid och för att den skulle få "gotta" till sig lite.

Orkar du inte skala räkor köp då handsklade räkor på burk Koster Fiskarn´s handskalade lyxräkor kan varmt rekommenderas


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0