Mynta marinerad frukt och bär med vanilj yoghurt och glass

Tisdag den 22 nov







Gårdagens efterrätt blev "mynta marinerad frukt med vanilj yoghurt och glass vilket blev en lagom avslutning på hamburge middagen.

Mynta marinerad frukt med vanilj och glass

4 personer

1 mango
1/2 ananas
2 st passionsfrukter
1 dl färska blåbär
färsk mynta
grekisk yoghurt
vanilj glass
vaniljsocker


1. Skala och tärna frukten. Finhacka myntan och blanda med frukten.
2. Smaksätt yoghurten med vaniljsocker till lagom sötma.
3. Skopa vanilj glassen ibotten på  serveringsglas och klicka sedan i yoghurt och toppa med frukt/bär och en myntakvist

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0